Nils Yogananda Eirberg

Terapeut, meditationsledare & yogalärare, coach och medmänniskaNils Yogananda har utbildning i psykoterapi steg1 systemisk familjeterapi, traumaterapi somaticexperiensing SEP, affektfokuserad psykoterapi APT, Coachning & handledning, meditationsledare & Osho terapeut samt kundaliniyogalärare

”Start by looking around a little more like a child. Be a child again! That's what meditation is all about:
being a child again -- a rebirth, being innocent again, not-knowing”
/ OSHO

Terapeuten

Par- och familjeterapeut med ett mångårigt arbete med "inre barnet" processer och trauma terapi.
Nils har utvecklat en förmåga att skapa både trygga och utmanande terapeutiska möten.​

"Med terapi kan vi få hjälp att lösa vi upp något som fastnat inom oss för att sedan se något nytt hända. Med ökad medvetenhet kan vi välja nya beteenden och inte fastna i gamla mönster igen"

Nils Yogananda arbetar med en holistisk riktning och varierande terapeutiska processer. Är utbildad i Coaching och handledande samtal, kroppsorienterade terapier som Yoga & meditation, Andningsterapi, Sensomotorisk kroppsterapi, alternativa upplevelse- och utvecklingsbaserade terapier som childhood DE-conditioning terapi. Systemiska familjekonstellationer, Somatic experiencing stress- och traumaterapi SE. Psykoterapeutisk utbildning med psykoterapi steg 1 i systemisk och narrativ familjeterapi på Ersta Sköndals högskola samt fördjupad AFT affektfokuserad psykoterapi och handledning psykosocialt arbete på SAPU.

Meditationsledaren

Mitt första möte med meditation var när jag var 13 år, men det dröjde många år innan jag tog upp meditation igen. Det är aldrig försent att börja meditera. Meditation kräver ingen kunskap, tvärtom tar meditation oss mot ett varande där öppenhet för det okända bjuds in. Jag leder meditationer för att jag brinner för individens rätt till känslomässig frihet.

Jag har mer än 30 års erfarenhet av ledarskap, terapi och personligutveckling och har spenderat 5 år i meditation & terapeutisk träning med världsledande terapeuter på olika Terapi och meditationscenter i Europa. 

Arbetat i egen verksamhet sedan 2003 


Lyssna på Yogananda och littlepeace poden

Medvetenhet är målet.
Terapi kan hjälpa på vägen mot meditation

Följ med på en inre resa

Intresseanmälan